EEM Groepenkasten

Lies van Urkprijs voor Pleisterplaats Klazienaveen

de trans logo pleisterplaats lies van urkprijsKlazienaveen – Op De Trans dagbestedingslocatie de Spil in Klazienaveen was er deze week alle reden voor een feestje door het winnen van de Lies van Urkprijs.

Boodschappen, koffie en een lekkere maaltijd

Iedere woensdag komt een groep ouderen met 3 vrijwilligers naar de Spil toe voor een kop koffie en een hapje eten. Cliënten zorgen voor de boodschappen, de koffie en een lekkere maaltijd. Zowel de ouderen als de cliënten die bij de Spil werken kijken naar dit wekelijkse moment van samenzijn uit! Er wordt echt contact gemaakt en men doet mee.

Pleisterplaats

De groep ouderen met vrijwilligers wordt de Pleisterplaats genoemd. Pleisterplaats verzorgt met regelmaat op vrijwillige basis in Klazienaveen activiteiten voor ouderen. Deze groep is dit jaar de winnaar van de Lies van Urkprijs! Dit werd woensdagavond tijdens de viering van Internationale Vrouwendag in het Atlas Theater in Emmen bekend gemaakt. De Lies van Urkprijs is een prijs voor mensen of projecten die ervoor zorgen dat meer mensen kunnen meedoen in de maatschappij. Lies van Urk was de eerste vrouwelijke Emmer wethouder.

Klik hier voor meer informatie over de Lies van Urkprijs.Back To Top