EEM Groepenkasten

Lightrun Klazienaveen 2017 … inschrijven kan t/m 17 december!

light run klazienaveen 2016Klazienaveen – Op 23 december 2017 wordt de 2e editie van de Lightrun in Klazienaveen. De start is om 18.30 uur in het centrum van Klazienaveen.

Er zijn opnieuw 2 afstanden, een 4 mijl en een 6 mijl. In een gezellige kerstsfeer loop je langs een extra verlichte en sfeervolle route. Daarnaast zijn de winkels in Klazienaveen tot 21.00 uur open in verband met de Super Saturday.

Een nieuwe route met extra licht!

Er is een nieuwe route samengesteld, met extra sfeervolle verlichting! De route van de Lightrun wordt zo nog gezelliger.

Opening door Dan’s Entertainment

Dan’s Entertainment zorgt voor een mooie warming up voor alle lopers. Dan’s Entertainment is dé dansschool van het Noorden met locaties in Emmen en Coevorden, opgericht door Daniël Hamar de la Brethonière in september 2010. De drijfveren van DAN’S entertainment zijn FUN, LEARN & ENTERTAIN.

Inschrijven kan t/m 17 december!!!!

Wil je meedoen met de Lightrun? Inschrijven kan t/m 17 december op www.lightrunklazienaveen.nl.

Let op: Er is geen na-inschrijving!

lightrun klazienaveen 2016 mooist verlichte versierde loper

Snelste lopers en het mooiste huis langs de route winnen een prijs

Er zijn prijzen voor de snelste lopers, alle jeugd t/m 16 jaar ontvangt een medaille. Ook de mooist verlichte loper en het mooist verlichte huis langs de route ontvangen een mooie prijs!!!

Nieuwe route

De route loopt nu vanaf de Venus via de Evenaar, de Meridiaan, de Noorderkeerkring, de mr Ovingstraat, het Van Echtenskanaal NZ. Via de loopbrug naar de Roedestraat en via de Stellingstraat NZ en de Stellingstraat ZZ terug naar de start aan de Langestraat.
Het parcours is vrij voor de lopers, verkeersregelaars zijn aanwezig voor een goede begeleiding van het verkeer. De eerste en laatste loper worden begeleid door een fietser.

De 4 mijl zijn 2 ronden van 3,2 kilometer, in totaal 6,4 kilometer.
De 6 mijl zijn 3 ronden van 3,2 kilometer, in totaal 9,6 kilometer.

Lightrun light Run Klazienaveen 2017 nieuwe route

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top