EEM Groepenkasten

Lightrun Klazienaveen 2017 nog spectaculairder

Lightrun Klazienaveen 23-12-2017Klazienaveen – Na het grootse succes van de 1e Lightrun Klazienaveen in 2016 is de lightruncommissie al lang weer druk bezig met de voorbereidingen van de 2e editie. De 2e editie van Lightrun Klazienaveen vindt plaats op zaterdag 23 december 2017.

Alleen via voorinschrijving!

De inschrijving is inmiddels geopend. Deelnemers kunnen zich opgeven via www.inschrijven.nl. Let op! Inschrijving is alleen mogelijk via voorinschrijving! Er kunnen maximaal 750 deelnemers meedoen. Op dit moment zijn er al ruim 300 voorinschrijvingen, terwijl vorig jaar rond deze tijd dat er nog 100 waren. Hieruit blijkt dat de Lightrun Klazienaveen heel populair is.

Inschrijven kan tot en met 17 december aanstaande of totdat het maximum aantal lopers is bereikt. Heb jij je nog niet ingeschreven? Wacht dan niet te lang, want vol is vol! Er kunnen maximaal 750 lopers meedoen.

Er kan gekozen worden uit 2 afstanden: de SportBOXX 4 Mijl en de CABOT 6 Mijl. 

Lees ook: Tweede Lightrun Klazienaveen op zaterdag 23 december 2017

Lightrun 2017 nog spectaculairder

Lightrun Klazienaveen 2017 zal nog spectaculairder worden dan de editie van vorig jaar. Zo zal er extra mooie en vooral kleurrijke verlichting op diverse plekken langs de route zijn, waardoor de route extra aantrekkelijk wordt.

De route is een klein beetje aangepast. Dit om dat het enerzijds iets praktischer is, maar vooral om de route nog aantrekkelijker te maken. Het gebied rond de start en finish zal dit jaar groter en overzichtelijker zijn, zodat ook de deelnemers aan de gezamenlijke warmingup en ook de toeschouwers voldoende ruimte hebben.

De lightruncommissie streeft naar een sportief en gezellig evenement, voor iedereen toegankelijk, in het sfeervol verlichte centrum van Klazienaveen.

light run klazienaveen 2016

Goed doel

Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een goed doel verbonden aan de Lightrun Klazienaveen. Van elk startbewijs gaat er € 0,50 naar het Rode Kruis, afdeling Emmen/Klazienaveen. Zij gaan dat geld besteden aan de aanschaf van een duo-fiets. Met jouw deelname aan de Lightrun ondersteun je dus ook nog eens dit goede doel!!

Winkels geopend

Op zaterdag 23 december 2017 zijn ook de winkels in het centrum van Klazienaveen weer geopend in verband met Super Saterday. De Lightrun 2017 wordt, naast de hoofdsponsors Cabot en SportBOXX, wederom gesteund door een groot aantal sponsoren.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de Lightrun op www.lightrunklazienaveen.nl of op de Facebookpagina lightrunklazienaveen.

Lightrun Klazienaveen 23-12-2017

lightrun klazienaveen 2016 mooist verlichte versierde loper

Tripadvisor NL 600x300
Sport


Back To Top