EEM Groepenkasten

Loopclinics Loopgroep Klazienaveen van start

loopgroep klazienaveen clinics 2017Klazienaveen – Net als voorgaande jaren geeft Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen in aanloop naar het Drenthe Loopfestijn weer diverse loopclinics. De eerste clinics gaan vandaag van start.

10km en 21km in het weekend

Deelnemers aan de clinics voor de afstanden 10km en 21km trainen vanaf vandaag, zaterdag 4 maart, 3 keer per week onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Naast de trainingen op maandag of dinsdag en donderdag wordt er op zaterdagmorgen getraind.

Op zaterdagmorgen is er geen verschil in nivo, d.w.z. iedere loper/loopster van ieder nivo kan mee trainen. Dit is mogelijk door de opzet van weekendclinic, omdat er routes (2-4km) zijn uitgezet die meerdere keren worden afgelegd, ieder op zijn of haar eigen tempo.

Als in het 2e gedeelte van de clinics de duurlopen weer op het programma staan dan worden er tempogroepen gevormd zodat je ook dan op je eigen tempo kunt gaan lopen.

Kosten:

  • 10km: leden 15 Euro, niet leden € 35,00.
  • 21km: leden 20 Euro, niet leden € 40,00

Dit is inclusief 35 trainingen, een startbewijs voor de 10km of 21km op 28 mei en een kortingsbon van 15% bij Sportboxx Klazienaveen.

loopgroep klazienaveen clinics 2017

4 MIJL – Start To Run Groep

Maandag 6 maart start een nieuwe 4 MIJL/Start To Run groep waarin je 12 weken traint onder leiding van gediplomeerde trainers met als doel het uitlopen van de IJstijd 4 MIJL van het Drenthe Loopfestijn op 28 mei.

Getraind wordt er op 2 avonden, maandag en woensdag, om 19:00 uur op de hardloopbaan naast de sporthal in Klazienaveen.
Daarnaast organiseren de Loopgroep 2 proeflopen in de maand mei op zaterdagmorgen

Kosten:

  • leden € 10,00, niet leden € 30,00.

Dit is inclusief 27 trainingen, een startbewijs voor de 4 MIJL op 28 mei en een kortingsbon van 15% bij Sportboxx Klazienaveen.

Hulp bij blessures

Naast de clinics krijg je als deelnemer aan de clinics ook hulp bij blessures.
De loopgroep beschikt over een professioneel blessureteam die je bij alle voorkomende blessures kan adviseren en begeleiden.
Daarnaast ontvang je regelmatig een nieuwsbrief met nuttige informatie over onder andere voeding, kleding, blessures en hardlooptips.

Meedoen of meer informatie

Zin gekregen om mee te doen?
Ga dan naar www.loopgroepnoordnederland.nl en schrijf je in.

(Foto’s: Marcel Vinke)

hardloopclinics loopgroep noord nederland drenthe loopfestijn klazienaveen 2017Back To Top