EEM Groepenkasten

Loopgroep Klazienaveen bereidt lopers voor op 4 mijl Drenthe Loopfestijn

clinics loopgroep trainingenKlazienaveen – Loopgroep Klazienaveen organiseert dit jaar voor de 16e keer clinics ter voorbereiding op het Drenthe Loopfestijn. Dit hardloopevenement, dat plaatsvindt op zaterdag 26 mei, organiseert behalve de 4 mijl ook een halve marathon en een 10 kilometer run.

Uitstekende voorbereiding

Op maandag 12 februari starten de clinics voor de 4 mijl. In de maand februari kunnen lopers gratis meetrainen. In maart wordt pas beslist of ze definitief door willen gaan en zullen starten op de 4 mijl van het Drenthe Loopfestijn. De trainingen worden verzorgd door twee gediplomeerde trainers die de lopers in 12 tot 16 weken een uitstekende voorbereiding op de 4 mijl zullen geven. Hardloopbaan ‘De Luna’ en het mooie Oosterbos vormen de trainingslocaties van deze clinics.

Meer info en aanmelden

De clinic voor de 4 mijl is geschikt voor beginnende lopers. Voor de meer gevorderde lopers starten op zondag 4 maart de clinics voor de 10 kilometer en de halve marathon. Voor meer informatie kunnen lopers terecht op www.loopclinics.info. Aanmelden kan tevens via deze site.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top