EEM Groepenkasten

Loopgroep Klazienaveen helpt startende lopers met loopclinics

clinics, loopgroep, trainingenKlazienaveen –   De Loopgroep Klazienaveen start binnenkort met loopclinics voor iedereen. Als je al een tijdje met de gedachte speelt om te gaan hardlopen en je weet niet hoe te beginnen, dan is dit een uitstekende mogelijkheid om onder deskundige begeleiding te gaan starten.

Deze clinics zijn een eerste instapmogelijkheid om een afstand van o tot 5 kilometer hardlopend te leren overbruggen. Tweemaal per week, gedurende 9 weken, wordt er getraind onder leiding van gediplomeerde trainers. De eerste clinic is op maandagavond 5 oktober op hardloopbaan De Luna aan de Leeuw 1. De trainingen vinden plaats op de maandag- en de woensdagavond om 19.00 uur.

Doel

De Oosterboscross wordt op zondag 6 december georganiseerd. Dit kan een doel zijn. Daarom worden er in de maand november nog een aantal extra trainingen verzorgd op de zaterdagochtend in het Oosterbos. Op zondag 4 oktober is de Sportlandgoedloop en op zondag 8 november de Polluxrun. Ook de Oosterboscross maakt deel uit van het Sportboxx Loopcircuit. Lijkt het je leuk om mee te doen of wil  je meer informatie over het loopcircuit? Ga dan naar de site van de Sportbox-Loopgroep Noord Nederland. Maar gelijk inschrijven kan ook op de website van de Loopgroep Klazienaveen.

Maak van hardlopen een levensstijl!

(bron: dorpskrant)

Sport


Back To Top