EEM Groepenkasten

Ludieke actie Sportlandgoed: “Verras iemand met Kerst”

kerst kerstmaal kersteten kerstmaaltijd eten diner kerstdiner pixabayZwartemeer – Het Sportlandgoed in Zwartemeer heeft op dit moment een ludieke actie, genaamd “Verras iemand met Kerst”.

Bij deze actie kun je iemand verrassen met een overheerlijk etentje en een cadeautje bij het Sportlandgoed. Het enige wat je hoeft te doen is je opgeven via de website. Op 30 november is dan de verloting voor de prijswinnaar!

De actie is als volgt:

“Bij Kerstmis denk je aan gezellig samenzijn, aan heerlijk eten en aan cadeautjes! Waarom niet alles in één keer? Verras iemand met een heerlijk cadeautje, een gezellig en smakelijk samenzijn.

Geef iemand op (geldt voor een gezin of voor twee personen, bijvoorbeeld je ouders, je buren of iemand die je gewoon spontaan wilt verrassen) en we maken op 30 november door middel van een loting bekend wie het wordt.

Degene die iemand anders wil verrassen krijgt dan van ons een waardebon voor diegene die hij of zij heeft opgegeven en kan hen dan persoonlijk verrassen.”

Wil jij iemand verrassen?

Wil jij iemand verrassen met Kerst? Ga dan naar het opgaveformulier de website van het Sportlandgoed en geef je zo snel mogelijk op.

Sportlandgoed
Verlengde van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
T: 0591 – 31 46 54
W: www.sportlandgoed.nl
E: info@sportlandgoed.nl

sportlandgoed zwartemeer logo

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top