EEM Groepenkasten

Luxe theaterbus en 50%-kortingsactie bij Eem Noar Piet

eem noar piet geldt korting actieKlazienaveen – Morgen, zaterdag 24 september, komt de meest luxe theaterbus van Geldt.nl naar Klazienaveen met een spetterende dansdemonstratie en diverse live optredens. Om 16.35 uur is de theaterbus aanwezig bij Eem Noar Piet aan de Dordsedijk 93 in Klazienaveen en om 17.05 uur bij Cairo Bella Italia Van Echtenskanaal NZ 143B.

Op beide locaties zullen spetterende dansdemonstraties worden gegeven door Castellanos Castro Maiana. Bovendien kun je genieten van live optredens van José Wolters, Natascha, Bertus Oet Almelo en Monique Heegen.

50% Korting bij Eem Noar Piet

Om dit geweldige evenement luister bij de zetten heeft Piet ook weer een geweldige actie. Wil jij je auto ook weer eens helemaal laten glimmen? Maak dan gebruik van de schitterende aanbieding. Op zaterdag 24 september (morgen, red.) krijg je namelijk 50% korting bij Eem Noar Piet.

Eem Noar Piet

Dordsedijk 93
7891 NL Klazienaveen
Tel: 06 – 46 34 08 55
E-mail: pieton@live.nl
Website: www.eemnoarpiet.nl
Facebook: @eemnoarpiet

eem-noar-piet-geldt-korting-actie

Geldt.nl

Deze theaterbus komt naar Klazienaveen in het kader van de actie van Geldt.nl: “Ondernemers bundelen hun krachten, consumenten profiteren van korting!”.

Geldt.nl is een platform waar ondernemers zich aan kunnen sluiten en op die manier nieuwe kansen kunnen creëren. Voor de consument is Geldt.nl ook interessant. Voor slechts € 6,00 kunnen zij de Geldtpas bestellen. Met die pas krijgt de consument ten minste 2% korting bij aangesloten ondernemers. Die aanschafkosten heb je er dus zo weer uit.

Voor ondernemers dus een originele manier om meer klanten naar hun zaak te krijgen en voor consumenten een leuke manier om geld te besparen.

geldt-nl

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top