EEM Groepenkasten

Maak Kennis Met Tennis – Vandaag Open dag TC Rackem voor de jeugd

Open dag tennisclub TC Rackem Klazienaveen Maak Kennis Met TennisKlazienaveen – Wil jij kennis maken met tennis of heb je een vriendje of vriendinnetje die dit leuk lijkt? Kom dan vrijblijvend langs op de Open Dag voor de jeugd bij TC Rackem.

Speciaal voor de jeugd van 5 tot en met 8 jaar houdt TC Rackem vandaag, vrijdag 10 maart 2017 vanaf 16.00 uur, een open dag om kennis te maken met tennis. De open dag is geschikt voor iedereen. Je hebt zelfs geen tennisracket nodig, want tennisclub Rackem zorgt daarvoor.

Ben jij op zoek naar een leuke sport? Kom dan naar de open dag op vrijdag 10 maart van TC Rackem. Onder leiding van een gediplomeerde trainster van Tennisschool Koning ga je de baan op om kennis te maken met tennis!

Open dag voor jeugd

Deze open dag is speciaal voor de jeugd in de leeftijd van 5 tot en met 18 jaar.

Wanneer kinderen lid worden van de vereniging in combinatie met het nemen van trainingen, ontvangen ze een RACKET CADEAU!

Tijdens de open dag worden 2 clinics gehouden.

  • 1e clinic: 16.00 uur – 16.45 uur,
  • 2e clinic: 17.00 uur – 17.45 uur.

Voor de senioren is er ook een speciale actie – Maak Kennis Met Tennis = 4 trainingen tegen een gereduceerd tarief. Voor meer info: xandrakamst@ziggo.nl.

Kijk voor meer informatie op de website van TC Rackem.

TC Rackem Klazienaveen

Planeet 2
7891 CP  Klazienaveen
Telefoon: 0591 -317525
Website: www.tcrackem.nl
E-mail: activiteiten@tcrackem.nl

Open dag tennisclub TC Rackem Klazienaveen Maak Kennis Met Tennis

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top