EEM Groepenkasten

Man (26) uit Klazienaveen-Noord veroordeeld voor mishandeling en diefstal

rechter rechtbank rechtzaak assen justitie politie uitspraakAssen/Klazienaveen-Noord – Een 26-jarige man uit Klazienaveen-Noord is door de rechter veroordeeld tot 6 weken gevangenisstraf voor het mishandelen van zijn ‘zeurende’ vriendin.

De man werd maandag door de rechter in Assen veroordeeld voor huiselijk geweld en het plegen van 2 diefstallen.

Op 1 april van dit jaar deed zijn vriendin aangifte van huiselijk geweld. De man had zijn vriendin bij de keel gegrepen en omver geduwd. Dat gebeurde in hun toenmalige woning in Emmer-Compascuum. Volgens hem zou zij zeuren en daar had hij geen zin in, heeft de man tegenover de politie verklaard. Hij mishandelde de vrouw in het bijzijn van hun kind. Dat vond de rechter extra ernstig.

Twee gestolen brommers

De politie ontdekte in augustus van dit jaar bovendien dat de man op een gestolen brommer rondreed. Hij vertelde de politie toen dat hij die brommer had gevonden en hem daarom maar had meegenomen. In september vond de politie nog een gestolen brommer bij zijn huis in Emmer-Compascuum. Daarover verklaarde de man dat die brommer bij iemand in de tuin stond en dat hij hem mooi vond. Daarom had hij hem maar meegenomen.

Strafblad

Naast deze vergrijpen is de man al vaker veroordeeld. Hij heeft zelfs een strafblad van 13 pagina’s. Bovendien kwam hij bij de rechtszaak niet opdagen.

(Bron: emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top