EEM Groepenkasten

Mannenkoor De Roeglanders organiseert rommelmarkt

mannenkoor, de roeglandersKlazienaveen – Op 30 april aanstaande organiseert mannenkoor ‘De Roeglanders’ een rommelmarkt bij buurtgebouw ‘Ons Belang’ aan het Kruiwerk in Klazienaveen.

Rad van Fortuin

Op de te houden rommelmarkt door het sinds kort opgerichte mannenkoor is tevens een een rad van fortuin aanwezig. De Roeglanders zijn al flink aan het repeteren sinds hun oprichting op 9 november 2015, om een gevarieerd liedjesprogramma neer te zetten tijdens hun 1e optreden. Op dit moment bestaat het mannenkoor al uit een heel gezellige groep van zo’n 26 zangers en muzikanten.

Meerstemmig

Het repertoire bestaat uit moderne, klassiek, pop, luisterliedjes en feestelijke liederen, waarbij geprobeerd wordt meerstemmig te zingen. Er worden nummers ten gehore gebracht die andere koren niet zingen en daarmee willen De Roeglanders zich onderscheiden. De dirigent Cor Maatje probeert dan ook om iedereen de fijne kneepjes bij te brengen.

Geluidsinstallatie

De muziekgroep van het koor bestaat op dit moment uit 5 personen, te weten: Henk Hoogeveen op drums, Tinus de Vries op gitaar, Henk de Roo op basgitaar, Henny de Roo op accordeon en Cor Maatje op keyboard. Inmiddels zijn De Roeglanders in het bezit van een mooie geluidsinstallatie waardoor zang en muziek nog beter tot zijn recht komt.

Leden

De leden hebben er met elkaar erg veel plezier in en blijven ook na de repetitie even gezellig bij elkaar zitten om nog even na te praten en de kelen te smeren. Lijkt het je wat om bij een gezellige groep te gaan zingen, informeer dan eens bij Henk Peters, 05913-16925 of 06-20376823. Er is nog plaats voor een aantal leden. Iedere dinsdagavond wordt vanaf 19.30 uur gerepeteerd in buurthuis ‘Ons Belang’ aan het Kruiwerk 40 te Klazienaveen.

Rommelmarkt
Wanneer: 30 april van 10.00 tot 16.00 uur
Waar: Buurtgebouw ‘Ons Belang’ Kruiwerk

Repetitie
Wanneer: iedere dinsdagavond vanaf 19.30 uur
Waar: Buurtgebouw ‘Ons Belang’ Kruiwerk

Algemeen


Back To Top