EEM Groepenkasten

Mantelzorgers verwend met high tea in Dillehof

high tea, mantelzorgersKlazienaveen – In het kader van de Week Van De Mantelzorg is er in Woon- en Zorgcentrum Dillehof op woensdag 12 november een doe middag aan ongeveer 25 mantelzorgers aangeboden. De mantelzorgers maakten onder andere een high tea.
In het begin van de middag was er een workshop etagères maken. Daarna gingen de mantelzorgers onder begeleiding van een professionele kok culinair aan de slag in de keuken van Dillehof. Er werden allerlei zoete en hartige hapjes gemaakt die vervolgens in een gezellige ambiance werden genuttigd. Wethouder Bos van Zorg en Welzijn at ook een hapje mee. De Mantelzorgers uit Klazienaveen e.o. genoten van hun eigen gemaakte high tea, en het was een zeer geslaagde middag.

Aandacht aan mantelzorgers

In woon- en zorgcentrum Dillehof wordt regelmatig aandacht besteed aan mantelzorgers. Samen met Welzijnsgroep Sedna is Zorggroep Tangenborgh drie jaar geleden gestart met het opzetten van mantelzorgbijeenkomsten en de groep is groeiend Eén keer per zes weken wordt er wat voor hen op touw gezet. Soms is er een activiteit of een gastspreker, maar meestal ligt de nadruk op lotgenotencontact en het delen van elkaars ervaringen.

Tangenborgh en Sedna hopen door deze bijeenkomsten de mantelzorgers in regio Klazienaveen goed te bereiken en te ondersteunen. Een jaarprogramma wordt in overleg met de mantelzorgers vastgesteld. Meer informatie over de mantelzorgbijeenkomsten zijn verkrijgbaar bij Klantenservice Dillehof, telefoon 0591 571313.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top