EEM Groepenkasten

Maribel Bernsen “Leukste ondernemer” van Emmen en Drenthe

maribel bernsen stoer en couture leukste ondernemer emmen drentheZwartemeer/Emmen – Maribel Bernsen heeft met haar webshop Stoer & Couture de award “De Leukste Ondernemer van de Gemeente Emmen en de Provincie Drenthe” gewonnen.

De uitreiking van deze award vond afgelopen maand 11 januari plaats. “Hier ben ik als starter enorm trots op en dit geeft echt een boost om door te gaan!”, aldus Maribel.

Landelijke verkiezing

“De Leukste Ondernemer” is een landelijke verkiezing waar elke ondernemer aan mee kan doen. Maribel: “Nadat je bent genomineerd kunnen jouw klanten hun stem en waardering uitbrengen. Na de stempeltjes wordt de top 3 van alle Nederlandse gemeenten en provincies bekend gemaakt door middel van een tussenstand. Blijkbaar was ik de gelukkige in zowel de gemeente Emmen als in de provincie Drenthe met de meeste stemmen en hoogste waardering! Hiervoor bedank ik iedereen die zijn of haar stem op mij heeft uitgebracht!”

maribel bernsen stoer en couture leukste ondernemer emmen drenthe

Vanaf volgende maand ook een winkel

“Momenteel hebben wij alleen nog een webshop, www.stoerencouture.nl, en een afhaalmogelijkheid in Zwartemeer. Vanaf volgende maand komt daar verandering in! Wij krijgen een gezellig knus winkeltje in Zwartemeer!! Wij geloven in de kracht van klein blijven, persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Stoer & Couture hoopt jullie als klant te mogen ontvangen in ons winkeltje! Wij verkopen leuke betaalbare dameskleding en accessoires.”, vervolgt Maribel.

Steun de lokale ondernemers

“Wat heel belangrijk is, is dat de consument de lokale ondernemers steunt. Er zijn namelijk heel wat leuke winkeltjes en bedrijven in onze eigen omgeving waar de klant nog echt koning is en de persoonlijke aandacht krijgt die ze verdienen. Dat kan alleen bij de lokale ondernemers, daarom is het belangrijk dat die blijven bestaan en dat kan alleen met de steun van de consument.”, besluit Maribel.

“Wil je op de hoogte blijven? Volg ons ook op www.facebook.com/stoerencouture.”Back To Top