EEM Groepenkasten

Marijke Lambers winnaar dinercheque bij Autobedrijf van Veggel

autobedrijf van veggel, dinercheuqeKlazienaveen – Autobedrijf van Veggel deed afgelopen week een verloting met alle ingeleverde wintercheck bonnen tijdens de door hun onlangs gehouden twee gratis wintercheckdagen.

Winnaar

De winnaar hiervan is Marijke Lambers uit Klazienaveen: een dinercheque ter waarde van maar liefst honderd Euro te besteden bij de Witte Olifant.

Tijdens deze twee gratis wintercheckdagen werd de aangeboden auto op ruim 25 punten gecontroleerd, klaar terwijl de klant even wachtte. “Eén van de doelstellingen is de klant een vertrouwd gevoel te geven om veilig met de auto de winter door te kunnen komen” zegt Rene van Veggel.

Leuke reacties

Er kwamen ontzettend veel leuke reacties binnen op de kans om een dinercheque te kunnen winnen. Maar iedere klant kreeg sowieso een goed gevulde goodiebag mee naar huis met leuke acties van een aantal lokale ondernemers erin.

“Het waren twee ontzettend drukke dagen, maar dankzij de super goede inzet van de monteurs zijn het twee bijzonder goed geslaagde dagen geworden voor zowel de klant, als het bedrijf” verteld garagehouder Rene van Veggel.

Wintercheck

“Maar voor diegenen die nog niet geweest zijn voor de gratis wintercheck, kunnen rustig een keertje langskomen voor een gratis wintercheck” zegt Rene. De dinercheque met een waarde van 100 Euro te besteden bij De Witte Olifant is dit jaar al verloot. Wellicht volgend jaar toch maar even tijdig langskomen tijdens de gratis wintercheckdagen bij Autobedrijf van Veggel?

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top