EEM Groepenkasten

Marloes de Vries genomineerd voor VIVA400: Stem op Marloes

Marloes de Vries illustratorNa alle prijzen die ze al heeft gewonnen is Marloes de Vries opnieuw genomineerd. Dit keer voor de VIVA400, categorie Creatieven. Wil jij ook dat Marloes wint? Stem dan nu op haar!

Marloes de Vries’ tekenstijl is volgens eigen zeggen lieflijk en iets naïef. Toch stelt illustrator Marloes de Vries (30) serieuze zaken aan de kaak met haar autobiografische beeldverhalen. Die combinatie leverde haar dit jaar de Drentse Talentprijs Cultuur op. Marloes illustreerde 8 (kinder)boeken, werkt voor grote opdrachtgevers – zoals Flow Magazine, American Greetings en Workman Publishers New York – en had afgelopen zomer haar eerste solo-expositie: ‘Je mist meer dan je meemaakt’.

Lees ook: In gesprek met Marloes de Vries, Illustrator.

Genomineerd

Voor al haar goede werk is ze nu genomineerd voor de VIVA400 in de categorie Creatieven. Deze ondernemende creatieven bedachten succesvolle start-ups, hebben duizenden unieke bezoekers op hun blogs, doen aan social sharing en zijn self made. Ze creëerden kunstcollecties of catwalkontwerpen, lopen modeshows voor Chanel in Parijs, ontwikkelden een bijzonder theaterstuk, schreven een boek dat voor reuring zorgde of speelden een bijzondere rol waarvoor ze een prijs wonnen.

Stem op Marloes

In de categorie Creatieven zijn 100 vrouwen genomineerd. Winnen doen ze door de meeste stemmen te vergaren. Help Marloes en stem op haar. Stemmen kan tot en met 4 november 2015, dus wacht niet te lang. Stem op Marloes en laten we er samen voor zorgen dat Klazienaveen weer een (in dit geval ex-) bewoonster krijgt op trots op te zijn!

Stem en maak kans op een exclusieve prijs

Iedere stemmer maakt kans op een exclusieve ‘invitation-only’-gastenlijst plek, inclusief goedgevulde goodiebag.

 

Meer informatie, zie de website www.viva400.nl.

marloes de vries art award boekie boekie illustrator marloes de vries illustrator geboortekaart marloes de vries drentse talentprijs cultuurBack To Top