EEM Groepenkasten

Mart Aalderink keert terug naar JMS Hurry-Up

hurry-up

Foto: B. Wolbers

Zwartemeer – Komend seizoen keert Mart Aalderink terug in de selectie van JMS Hurry-Up. De 29-jarige linkerhoekspeler keert na een avontuur in Duitsland terug op het oude nest. Aalderink vertrok vorig seizoen uit Zwartemeer en vervolgde zijn handbal carrière bij TV Cloppenburg.

‘We zijn erg blij met de terugkeer van Aalderink’, aldus Arnold de Roo voorzitter van stichting Topsport Hurry up en Hoofdtrainer Joop Fiege.  ‘Als het aan ons lag speelde hij dit seizoen nog voor Hurry-Up, maar Mart koos er na het vorige seizoen voor om naar Duitsland te vertrekken’.

Mart Aalderink over zijn tijd bij TV Cloppenburg:

‘Ik ben blij met de terugkeer naar Hurry-Up. TV Cloppenburg is een club met veel ambities en we hadden als doelstelling om mee te spelen voor promotie naar de 3e Bundesliga. Het team bestond o.a. uit jongens met 2e en 3e Bundesliga ervaring, die er net als ik voor gekozen hadden om hun maatschappelijke carrière meer op de voorgrond te zetten. Tot de winterstop ging alles volgens plan, maar daarna volgde een lange periode van blessureleed binnen onze selectie. Met het gevolg dat we soms maar met zes of zeven spelers om de training aanwezig waren. Het is absoluut geen verloren jaar geweest. Ik heb veel leuke mensen leren kennen en nieuwe ervaringen op gedaan die me volgend seizoen bij Hurry-Up zeker van pas zullen komen’.Back To Top