EEM Groepenkasten

Martin Vlijm nieuwe hoofdtrainer JMS Hurry-Up

Martin VlijmZwartemeer – JMS Hurry-Up heeft in Martin Vlijm een nieuwe hoofdtrainer gevonden. De 57-jarige Amsterdammer volgt de vertrekkende Joop Fiege op.

Vlijm komt over van Targos Bevo Hc, waar hij in 2014 landskampioen mee werd. Daarvoor was hij uitermate succesvol bij KRAS Volendam. Hij won in Volendamse dienst nagenoeg alle denkbare prijzen, 3 landstitels, 3 keer winnaar van de BeNeLux-liga, 3 keer SuperCup en 2 keer de Nationale beker.

Woensdagmorgen ging een delegatie van de Zwartemeerse eredivisionist op bezoek bij Vlijm in het Limburgse Kessel. Na een oriënterend gesprek kwamen beide partijen snel tot een akkoord. Vlijm tekent een tweejarig contract bij JMS Hurry-Up en gaat verhuizen naar Zuidoost Drenthe. “Ik wil dichtbij de club wonen om zoveel mogelijk in de sporthal aanwezig te kunnen zijn.” Ook heeft hij veel zin aan de nieuwe uitdaging in zijn glansrijke trainerscarrière. “Ik heb er heel veel zin in. Er is veel mogelijk bij de vereniging en er staat een goede organisatie.”

Voorzitter Hendrikus Velzing is blij met de komst van Vlijm. “Met Martin Vlijm hebben we een toptrainer in huis gehaald. Het is een gevestigde naam in de handbalwereld die ons een stap verder kan brengen en deuren kan openen op sportief en financieel gebied.”

Op zaterdag 7 mei speelt JMS Hurry-Up in eigen hal tegen het huidige team van Martin Vlijm, Targos Bevo Hc. Het kan een cruciale wedstrijd worden in de strijd om een plaats in de finale voor het landskampioenschap.

(foto: FotoReza)Back To Top