EEM Groepenkasten

Mascha van Lynden tot Oldenaller wint National Geographic Fotowedstrijd 2017

masha van lynden tot oldenaller national geographic fotowedstrijd 2017 KlazienaveenKlazienaveen – Klazienaveense Mascha van Lynden tot Oldenaller heeft de National Geographic Fotowedstrijd 2017 gewonnen met haar prachtige foto van een vlinder die met verfomfaaide vleugeltjes zijn lege pop achter zich laat.

17e Eeuwse fijnschilders

Afgelopen dinsdag tijdens de uitreiking in Hotel Arena in Amsterdam bleek de jury van deze prestigieuze fotowedstrijd unaniem. “Het beeld doet in zijn gedetailleerdheid denken aan het werk van 17e eeuwse fijnschilders”, aldus juryvoorzitter Aart Aarsbergen, hoofdredacteur van National Geographic Magazine. De winnende foto van Masha wordt in december in het blad gepubliceerd.

Vakjury

De National Geographic Fotowedstrijd kent 3 categorieën: dier, landschap en mens. Naast de vakjury, die verder bestaat uit de tv-persoonlijkheden Humberto Tan en Sacha de Boer en fotograaf Jan Vermeer, mocht het publiek ook bij ieder onderdeel een favoriet kiezen. Masha was de grote winnares in de categorie ‘dier’.

De 49-jarige Masha van Lynden tot Oldenaller maakte de foto in een plantenkas in haar eigen achtertuin.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top