EEM Groepenkasten

Massagepraktijk Russst Massages viert 1-jarig bestaan met leuke acties

russst massages klazienaveenKlazienaveen – Russst Massages van Martine Maters bestaat binnenkort, op 1 april 2017 om precies te zijn, alweer 1 jaar. Martine wil dat natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan en biedt daarom een leuke ‘probeerkorting’ aan.

€ 5,- Probeerkorting

Hoera!! Russst Massages bestaat 1 jaar. Dit feest wil Martine met iedereen vieren! Daarom geeft ze, speciaal ter gelegenheid van het 1-jarig bestaan, een leuke probeerkorting van € 5,00 op onderstaande prijzen. Deze probeerkorting is geldig tot en met 30 april 2017. Maak gebruik van deze probeerkorting en geniet van een heerlijke ontspanningsmassage. Ook nieuwsgierig geworden? Maak dan nu een afspraak en kom eens langs!

russst massages 5 euro probeerkorting klazienaveen

Kijk ook eens op de Facebookpagina van Russst, like de pagina en deel het bericht. Onder de deelnemers wordt een 60-minuten-cadeaubon verloot! Kijk voor meer informatie op www.russst.nl.

De € 5,- probeerkorting geldt op onderstaande prijzen:

  • 30 minuten: € 20,00
  • 60 minuten: € 35,00
  • 90 minuten: € 50,00

russst massages klazienaveen

Russst Onspanningsmassages

Deze massage is zeer geschikt tegen stress, spierklachten, spanningen en verminderde doorbloeding. Tijdens de massage klinkt een rustig achtergrondmuziekje… De heerlijke geuren, warme olie en muziek stimuleren je om tijdens de massage in een diepe ontspanning te komen. De massages zijn stevig, maar kunnen naar wens aangepast worden.

Massage is een geweldig hulpmiddel om in balans te komen. Het is een goede manier om stresssignalen bij de kern aan te pakken en van daaruit bewust een verandering in te zetten.

Massage is ook een geweldige vorm van detox, ontzuren en ontgiften van vooral de spieren in het lichaam. De afvalstoffen worden uit de spieren gemasseerd. De spieren gaan beter doorbloeden en het lymfestelsel wordt aangezet tot het afvoeren van de vrijgekomen afvalstoffen. Het is dus ontspannend, ontstressend en ontgiftend tegelijk!

Kom heerlijk tot Russst …

Martine Maters

martine maters russst massages“Mijn naam is Martine Maters, eigenaresse van Russst Massages, en ik woon met mijn 4 kinderen en man in Klazienaveen. In 2013 is onze jongste dochter ernstig ziek geweest en heeft een lange tijd in het ziekenhuis gelegen. Dit was voor mij het omslagpunt dat ik dacht: “Ik wil het helemaal anders gaan doen!”

In 2015 heb ik mijn diploma voor ontspanningsmassage gehaald en op 1 april 2016 ben ik begonnen met Russst Massages Klazienaveen.
Op dit moment ben ik bezig met een cursus Dynamische Massage, waar ik in maart examen voor ga doen.
Het is prachtig om zo met mensen bezig te zijn. Ik geniet hier iedere dag van!”

Russst Massages

Martine Maters
Kummel 4
7892 AC Klazienaveen
Telefoon: 06 – 46 13 47 67
Facebook: Russst massages Klazienaveen
Website: www.russst.nlBack To Top