EEM Groepenkasten

Meer voorinschrijvingen Drenthe Marathon Loopfestijn

drenthe-loopfestijn-marathon-klazienaveen-voorinschrijvingKlazienaveen – De voorinschrijving voor het 32e Drenthe Marathon Loopfestijn is geopend op 1 december 2014. Drie maanden later laat de tussenbalans een prachtig resultaat zien. Op 1 maart hadden zich maar liefst 115% meer deelnemers ingeschreven ten opzichte van dezelfde datum in 2014.

Deelnemers aan het 32e Drenthe Marathon Loopfestijn zijn op dit moment afkomstig uit 10 verschillende landen: Nederland, Italië, België, Duitsland, Kenia, Canada, Tsjechië, Slowakije, Marokko en Frankrijk. Verwacht dat hier binnenkort nog 6 nationaliteiten aan toegevoegd kunnen worden.

Voorinschrijving is mogelijk tot en met 4 mei 2015 via www.inschrijven.nl of www.drentheloopfestijn.nl. Afhalen van de startnummers is mogelijk op zondag 31 mei 2015 vanaf 9.00 uur in het inschrijfbureau op sportpark De Planeet in Klazienaveen.

Nainschrijving is ook nog mogelijk op zondag 31 mei vanaf 9.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd. Om lange wachttijden te voorkomen adviseert de organisatie gebruik te maken van de voorinschrijving.

Run your personal record in Klazienaveen!!

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top