EEM Groepenkasten

Mega Piraten Festijn komt naar Klazienaveen

mega piraten festijn klazienaveen 2017Klazienaveen – Het Mega Piraten Festijn komt op zaterdag 14 oktober voor het eerst naar Klazienaveen. Tijdens dit grandioze meezingfeest zullen tientallen Nederlandstalige artiesten hun opwachting maken.

Locatie

De organisatie heeft dit jaar ook The Original Voices of THE KELLY FAMILY weten te strikken voor dit festijn. Waar het festijn precies wordt gehouden is nog niet bekend. De organisatie zoekt nog een geschikte locatie. Wellicht zal er een grote tent worden opgezet langs de A37 op het industrieterrein ter hoogte van Bandencentrum Klazienaveen en A37 Auto’s.

Diverse artiesten

Willie Oosterhuis zal ook in Klazienaveen de presentatie voor zijn rekening nemen. Welke artiesten er precies allemaal komen heeft de organisatie nog niet bekend gemaakt, maar artiesten als Ronnie Ruysdael, Rene Schuurmans, Gebroeders Ko, Gino Graus hebben al wel in hun agenda vermeld dat zij op 14 oktober aanwezig zijn in Klazienaveen. Zender Obama en Poar Neemn zullen tijdens het Mega Piraten Festijn ook een aantal piratennummers draaien.

Tcketverkoop

De ticketverkoop begint op zaterdag 22 april en kaartjes kosten € 21,00 (EARLYBIRDS PRIJS). Vanaf 29 april kosten de kaarten € 25,00.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en voor de ticketverkoop op www.megapiratenfestijn.nl/festivalagenda/mega-piraten-festijn-klazienaveen.

(Foto: website megapiratenfestijn.nl / Plattegrond: Google Maps)

Uitgaan


Back To Top