EEM Groepenkasten

Mega Piraten Festijn opnieuw naar Klazienaveen

Mega Piraten Festijn KlazienaveenKlazienaveen – Na een succesvolle eerste editie komt het Mega Piraten Festijn ook dit jaar weer terug naar Klazienaveen. Op zaterdag 13 oktober zal het populaire rondreizende festival voor de tweede keer haar tenten opslaan in Klazienaveen.

Ook tijdens de tweede editie zullen weer tal van bekende Nederlandstalige artiesten hun opwachting doen, waaronder Mooi Wark, Jan Smit, Lucas & Gea en natuurlijk Jannes. Het festijn wordt gepresenteerd door Willie Oosterhuis. In de tweede, kleinere tent verzorgt social mediafenomeen Poar Neem’n onder leiding van Wim Salabim enkele shows.

Eindelijk in Klazienaveen

Oosterhuis zei vorig jaar al dat er in de tent een gevoel hing van “Hè, hè, eindelijk is het Mega Piraten Festijn eens in Klazienaveen.” In het inmiddels 14 jarig bestand van het festival was het nog nooit in Klazienaveen geweest. Wel in het gebied er omheen, maar dus nog nooit in Klazienaveen. Tot daar vorig jaar eindelijk verandering in kwam. En ook dit jaar is het dus weer zover.

Epicentrum

“Vorig jaar puilde de tent uit,” aldus Eddie Mensink, organisator van het Mega Piraten Festijn, “dus was al snel duidelijk dat het festijn weer naar Klazienaveen zou komen. Gewoon naar het epicentrum van het piratengebeuren! Uiteraard komen ook dit jaar weer diverse artiesten uit de regio, zoals Jannes, Bouke en Mooi Wark, want er is natuurlijk niks mis met een beetje chauvinisme.”

Het Mega Piraten Festijn is de grootste festivalkaravaan van Nederland. Zo’n 10 plaatsen per jaar worden aangedaan. Met trots draagt het de titel ‘Het grootste meezingfeest van Europa’. De opzet is al jaren ongewijzigd. Tal van bekende artiesten treden op en presentator Willie Oosterhuis jut het publiek op in zijn eigen Overijsselse dialect. Dat zorgt voor een ongekende sfeer dat het podium afspat!

Programma MPF

Het terrein is vanaf 18.30 uur geopend. Het officiële programma begint rond 20.00 uur. Rond 01.00 uur is het festijn afgelopen.

Op zaterdag 13 oktober 2018 zullen optreden: Jan Smit, Jannes, Koos Alberts, Ancora, René Schuurmans, Lucas & Gea, Stef Ekkel, René Karst, George Baker, Helemaal Hollands, Vinzzent, Belinda Kinnaer, Lytse Hille, Otto Lagerfett, Jeffrey Heesen, Mooi Wark, Corry Konings, Harten 10, De Alpenzusjes, John West, Bouke, Lesley Williams, Jan Keizer & Anny Schilder, Erik van Klinken, John de Bever en Summerland (dat als de Mega Piraten Festijn-huisband enkele artiesten live begeleidt). Poar Neem’n verzorgt meerdere programma’s in een eigen tent.

Kaarten

Kaarten zijn vanaf € 25,00 en zijn in de voorverkoop te koop bij de Bruna’s in Klazienaveen en Emmen Rietlanden; Music Store in Coevorden; Boud’s Inn in Emmer-Compascuum; Bakkerij van Veenen in Erica; OK Tankstation in Emmen en bij alle vestigingen van Primera. Online zijn de kaarten verkrijgbaar via www.megapiratenfestijn.nl.

(Bron: emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300
from to
Uitgaan


Back To Top