EEM Groepenkasten

Meisje van 7 in Klazienaveen seksueel lastig gevallen

rechter rechtbank assenAssen – Een 52-jarige man uit Schoonebeek heeft dinsdag bij de rechtbank in Assen toegegeven dat hij zichzelf heeft bevredigd voor de ogen van een 7-jarig meisje in Klazienaveen.

De Schoonebeker verklaarde dat hij op 3 juni vorig jaar opgewonden was geraakt toen hij op weg naar huis was. Bij het Van Echtenskanaal in Klazienaveen zag hij een meisje. Hij zichzelf toen, in het zicht van het meisje, bevredigd in zijn auto. De vader van het meisje belde later de politie.

Vaker seksueel lastig gevallen

De verdachte is vrij snel opgepakt. De man legde een bekentenis af en verklaarde dat hij het vaker had gedaan. Hoe vaak wilde hij niet zeggen. Op zijn aanwijzing zijn door de politie op een harde schijf van een computer in zijn huis 21 kinderpornografische afbeeldingen gevonden. Op de foto’s en filmpjes worden seksuele handelingen verricht bij kleine meisjes.

Intensieve behandeling

De man krijgt nu een intensieve behandeling bij de forensische psychiatrische kliniek. Hij heeft pedoseksuele gevoelens. De officier van justitie wil dat hij die behandeling afmaakt. Zij eist als stok achter de deur een half jaar voorwaardelijk met een extra lange proeftijd van 5 jaar. De rechtbank doet 23 juni uitspraak.

(Bron: Dagblad van het Noorden)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top