EEM Groepenkasten

Meisje zakt door het ijs van vijver in Molenbuurt in Klazienaveen

vijver molenbuurt de molen klazienaveenKlazienaveen – Vanmiddag is een meisje door het ijs gezakt op de grote vijver bij buurtgebouw De Molen in Klazienaveen. Er wordt al volop geschaatst, maar kennelijk is het ijs nog niet overal even betrouwbaar. Uitkijken geblazen dus!

Het meisje is er tot aan haar schouders doorheen gezakt, ongeveer ter hoogte van het standbeeld. “Haar lichaam was helemaal rood en onderkoeld. Direct lekker onder de lauwe douche. Een gewaarschuwd mens telt voor 2 !!”, aldus haar moeder.

Had anders kunnen aflopen

Het meisje kon niet zelf uit het water komen, omdat het ijs steeds verder afbrokkelde. Justin Haak heeft haar mee geholpen en ook direct zijn ouders gebeld. Die hebben het meisje in folie gewikkeld en naar huis gebracht. “Na de douche en lekker bij de kachel gaat het nu gelukkig goed met haar. Maar dit had ook anders af kunnen lopen.”, aldus de moeder.

Het ijs op de vijver is al behoorlijk dik en er wordt volop geschaatst. Toch blijft het uitkijken, vooral bij de randen, bij het bruggetje en bij de plaatsen waar riet staat.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top