EEM Groepenkasten

Meld je onvrede in Klazienaveen aan de Dorpsraad (EOP)

speeltuin klazienaveen de kap zonder schommelsKlazienaveen – Regelmatig wordt er in Klazienaveen gepraat of geschreven over wat men graag wil zien in het centrum of, misschien wel belangrijker, wat men helemaal niks vindt.

Geef ergernissen of wensen door aan de EOP

De EOP Klazienaveen (de Dorpsraad) roept deze mensen op hun problemen, wensen of tips door te geven aan de EOP. De EOP kan dan bekijken of er verbeteringen aangebracht kunnen worden om op die manier een veiliger en leefbaarder Klazienaveen te realiseren.

Lees ook: Dorpsraad Klazienaveen gaat speeltuinen onderzoeken

Vul de poll in op de website

Woordvoerder Jan Gerfen van de EOP Klazienaveen: “Regelmatig horen wij mensen in het centrum praten over wat ze graag willen zien in het centrum of wat nog belangrijker is wat ze helemaal niks vinden. Wij van de EOP Klazienaveen (de dorpsraad, red.) willen graag een inventarisatie maken van zaken die onze dorpsbewoners vinden van alle situaties. Daarom heeft de EOP Klazienaveen op hun site www.erkendoverlegpartnerklazienaveen.com een poll gemaakt met daarin punten die men kan aan vinken.”

Woordvoerder Jan Gerfen roept iedereen op hier vooral gebruik van te maken. “We gaan dit alles na een maand bekijken en noteren en dan zullen we dit op papier zetten.”

Stuur een e-mail

Staat jouw ergernis of jouw punten er niet bij? Stuur dan een mailtje naar eopklazienaveen@gmail.com.

“Wij zullen dan bekijken of wij verbeteringen kunnen aanbrengen in bepaalde situaties. Het gaat erom dat wij straks een veiliger en leefbaarder Klazienaveen krijgen.”, aldus Gerfen.

Op de foto: De speeltuin aan De Kap in Klazienaveen. Maanden geleden zijn hier de schommels weggehaald, maar geen nieuwe schommels geplaatst. Het rek staat er nu verloren bij.Back To Top