EEM Groepenkasten

Meridiaan in Klazienaveen grondig gerenoveerd

wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveenKlazienaveen – Het eerste gedeelte van de Meridiaan, vanaf Schip 2, wordt op dit moment grondig onder handen genomen. Het betreft het gedeelte vanaf Schip 2 tot en met de kruising met de Evenaar. Dat hele stuk ligt er volledig uit en wordt opnieuw bestraat.

Renovatie op verzoek van Drenthe Loopfestijn

De renovatie van de Meridiaan gebeurt op verzoek van het Drenthe Loopfestijn. Door de erbarmelijke staat van de weg was hardlopen op de Meridiaan niet meer verantwoord. Met name door de groei die het evenement doormaakt is een goed parcours onontbeerlijk.

De Gemeente Emmen ziet ook het belang in van een goed parcours en heeft opdracht tot het renoveren van de straat gegeven. Ook particuliere bedrijven, zoals De Roo uit Emmen, zien het belang van het Loopfestijn en participeren in de renovatie.

De organisatie van het Drenthe Loopfestijn waardeert het initiatief van de Gemeente Emmen. Met nog een maand te gaan is de renovatie op tijd gerealiseerd om straks de naar verwachting recordaantal van 1.500 hardlopers te ontvangen.

Winkels wel bereikbaar

De aanliggende winkels, zoals Tweehandswinkel Bonkestoter, zijn via het voetpad nog wel te bereiken. De auto kan eventueel in de zijstraat of aan de achterzijde worden geparkeerd.

Hoelang de werkzaamheden gaan duren is op dit moment niet bekend.

meridiaan klazienaveen google maps

wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveen wegwerkzaamheden meridiaan klazienaveenBack To Top