EEM Groepenkasten

Met je partner onder je arm naar de mooiste trouwlocatie?

veenpark barger-compascuum bruid

Foto: Reina de Vries

Barger-Compascuum – De bruidegom op de foto pakt het wel heel rigoureus aan en sleept haar letterlijk naar het Veenpark om samen te trouwen. Gelukkig is op haar gezicht te lezen dat ze er met heel veel plezier in toestemt.

Op zondag 1 maart kan iedereen met haar of zijn partner naar de Open Trouwdag van de mooiste trouwlocatie van Drenthe komen. (Je hoeft hem of haar niet perse onder je arm te nemen). Het Veenpark ontvangt je, met koffie en bruidstaart, graag tussen 11:00 en 17:00 uur. De toegang is gratis. Wat een paar jaar geleden begon als een open huis, is inmiddels uitgegroeid tot een echt Wedding Event. Dertig bedrijven en instellingen doen mee aan de Open Trouwdag van het Veenpark.

Kledingshow en Trouwceremonie

Onder de deelnemende collega-bedrijven zijn onder andere Weggemans Bruidskleding en Schomaker Mannenmode. Zij verzorgen twee keer (12:30 en 15:00 uur) een kledingshow, waarbij een tipje van de sluier van de nieuwste collecties wordt opgelicht. In de prachtige Veenkerk van het park kun je om 14:00 uur een “echte huwelijksceremonie” bijwonen. Het is net een echt huwelijk. De trompetten klinken en je mag een traantje weg pinken. De aanwezige ambtenaren, van de Burgerlijke Stand van de gemeente Emmen, zullen niet echt een officieel huwelijk sluiten. Behalve voor deze voorbeeldceremonie, zijn ze ook aanwezig om al je vragen te beantwoorden.

Om te trouwen en te vieren

Waar vind je dat nou, een eigen nostalgisch dorp om te trouwen? Maar ook meteen een unieke fotolocatie en een plek waar de familie zich even kan vermaken als het bruidspaar aan de reportage werkt. Ruim voor de ceremonie komen, rustig je auto kunnen parkeren en die pas ‘s avonds weer op gaan zoeken. Want behalve het trouwen is het Veenpark natuurlijk ook de locatie om te vieren.
Voor het vervoer van de ene naar de andere locatie beschikt het park over treinen en boten. Behalve de trouwlocaties zijn ook alle zalen en restaurants van het park te bekijken. Bert Top Limousineverhuur rijdt de bezoekers in stijl van het hoofdgebouw naar de Veenkerk.

Nog meer

Zo’n dertig andere bedrijven presenteren zich op deze dag. Stuk voor stuk bedrijven die een huwelijksdag tot een nvergetelijke dag kunnen maken. Dus ook voor informatie over kleding, fotografie, vervoer, muziek, bijzondere activiteiten, bruidstaarten en nog veel meer, kunnen de trouwlustigen deze dag terecht.

Een volledige lijst vind je op www.veenpark.nl. Voor meer informatie kunt u bellen met onze Trouwmevrouw op 0591- 24444.

Veenpark
Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
0591-324444
www.veenpark.nlBack To Top