EEM Groepenkasten

Mevrouw van Klinken uit Klazienaveen verdient een Pluim

batterij lege batterijen stibat pixabayZoetermeer/Klazienaveen – Mevrouw van Klinken uit Klazienaveen verdient een Pluim. Zij viel in de prijzen door mee te doen aan de landelijke campagne “Lege batterijen? Lever ze in en WIN!” van Stibat.

Met haar deelname bewijst de inwoonster uit Klazienaveen zichzelf en het milieu een uitstekende dienst. Bekijk alle winnaars op www.legebatterijen.nl.

10 Lege batterijen

Door lege batterijen in te leveren, maak je elke maand kans op mooie prijzen. De prijzen die verloot worden zijn 100 Rode Pluimen van € 25,-, 2 reischeques van € 500,- en een reischeque ter waarde van maar liefst € 1000,-. Wil jij ook meedoen? Doe 10 lege batterijen in een zakje samen met jouw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer, lever deze in bij één van de ruim 24.000 inleverpunten van Stibat. Deze zijn te vinden bij onder andere supermarkten, doe-het-zelfzaken en speelgoed-, elektronica- en fotowinkels. Elke maand is er een trekking uit de door Stibat opgehaalde zakjes met batterijen. Kijk voor meer informatie over de actie én de bekendmaking van de prijswinnaars op www.legebatterijen.nl.

Werken aan een schonere planeet

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Lege batterijen krijgen een nieuw leven, bijvoorbeeld als kaasschaaf, zaklamp of fiets. Bovendien komen stoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, niet in de bodem terecht. Zo werken we aan een schonere planeet. Door lege batterijen in te leveren, levert u daar een bijdrage aan. Geen lege batterijen in de afvalbak, maar inleveren bij de inleverpunten van Stibat. Dat verdient een Pluim.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Om zelf van te genieten of samen met vrienden en familie. Naar een attractiepark of museum bijvoorbeeld. Een workshop volgen of een dagje naar de sauna. Er zijn Pluimen in verschillende kleuren. Winnaars krijgen een Rode Pluim die bij besteding € 25,- waard is.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top