EEM Groepenkasten

Mini Cooper Toertocht op zondag 8 oktober vanuit Klazienaveen

mini 7 club toertocht klazienaveen 2016Klazienaveen – Morgen, zondag 8 oktober 2017, is er wederom een Mini Cooper toertocht vanuit Klazienaveen. De start van deze Mini Cooper toertocht is, net als voorgaande jaren, weer bij BritishCarTrading.com aan de Saffraan 6 in Klazienaveen.

Zowel Classic Mini en New Mini

Aan deze toertocht doen zowel oude als nieuwe Mini Coopers, zowel de Classic Mini als de New Mini, vanuit heel Nederland mee. De lengte van de toertocht is ongeveer 100 kilometer. De start is om 11.00 uur, inschrijven kan vanaf 10.30 uur. Voorafgaande aan de start worden alle deelnemende Mini Coopers opgesteld bij BritishCarTrading en kunnen toeschouwers de vaak zeer fraaie Classic en New mini’s gratis komen bewonderen.

Bij de start staat er een kopje koffie / thee klaar.

mini 7 club toertocht klazienaveen 2016

Geslaagde toertocht

Na de geslaagde toertocht van vorig jaar hebben de organisatoren besloten dat ze ook dit jaar weer een mooie toertocht door Drenthe te organiseren. Heb jij een Classic of New Mini? En zin in een rondrit door het mooie Drenthe? Doe dan mee, meldt je aan of kom morgen gewoon langs!

De rondrit gaat door het mooie Drenthe, langs de Nederlands-Duitse grens o.a. naar Bourtange, een stukje historie uit de Middeleeuwen van rond 1742. Bourtange is bekend van veldslagen die worden nagespeeld, maar ze hebben er nooit plaatsgevonden. Kijk voor meer informatie over deelname op www.minisevenclub.nl.

mini cooper toertocht klazienaveen 2015 - 01

Start en finish bij BritishCarTrading

De start en finish is bij:

BritishCarTrading
Saffraan 6
7892 AJ Klazienaveen
Telefoon: 06 – 15 19 16 33
Website: www.britishcartrading.com

mini 7 club toertocht klazienaveen 2016

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top