EEM Groepenkasten

Miss Marathon Tamara de Vries trouwt op Trouwbeurs in het Veenpark

Miss Marathon 2017 Tamara de Vries KlazienaveenKlazienaveen/Barger-Compascuum – Miss Marathon Tamara de Vries ‘trouwt’ op zondag 18 februari tijdens de ‘trouwceremonie’ van de Trouwbeurs in het Veenpark in Barger-Compascuum.

Tijdens de jaarlijkse Trouwbeurs wordt de trouwerij in scène gezet in de Veenkerk in het Veenpark. Een tijdje geleden deed het Veenpark via social media een oproep. Haar moeder wees Tamara hierop, waarop ze een e-mail met foto’s van haar en haar Wouter, met wie ze binnenkort gaat samenwonen, instuurde. Uit de vele aanmeldingen werd zij uitgekozen voor het ‘huwelijk’ tijdens de Trouwbeurs.

Van de catwalk via Uganda naar de Trouwbeurs

Tamara deed eerder mee aan verkiezingen voor Miss Emmen en Miss Beauty of Drenthe. In 2017 was ze Miss Marathon in Klazienaveen. Haar ervaringen met het lopen van shows en miss-verkiezingen gaf uiteindelijk de doorslag bij het Veenpark.

Tamara is net een maandje terug van haar stage in Uganda. Zij is daar 13 weken lang geweest in het kader van het project ‘Somero Uganda’. “Ik heb daar vooral gewerkt met de kinderen om een educatief programma op te stellen.”, aldus Tamara.

Miss Marathon 2017 Tamara de Vries Klazienaveen

Huwelijksceremonie bijwonen

Bezoekers van de beurs kunnen in het prachtige Veenpark de ‘huwelijksceremonie’ van Tamara bij wonen. De ceremonie vindt plaats tussen 13.30 en 14.30 uur. De trouwerij is geheel in scène gezet. De aanwezige ambtenaren van de Burgerlijke Stand van de gemeente Emmen zullen dus niet echt een officieel huwelijk sluiten. De ambtenaren zijn, behalve voor deze voorbeeldceremonie, ook aanwezig om vragen te beantwoorden.

Kledingshow

Weggemans Bruidskleding geeft om 12.00 uur en om 15.30 uur een kledingshow. Daarbij wordt een tipje van de sluier van de nieuwste collecties opgelicht.

Behalve als trouwlocatie is het Veenpark ook uitermate geschikt om je huwelijk te vieren. Het park beschikt over treinen en boten om je van de ene locatie naar de andere te vervoeren. Naast de trouwlocaties zijn ook alle zalen en restaurants van het park te bekijken.

Veenpark

Berkenrode 4
7884 TR Barger-Compascuum
Telefoon: (0591) 32 44 44
Website: www.veenpark.nl
E-mailadres: info@veenpark.nl
Facebook: Veenpark

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top