EEM Groepenkasten

‘Mister Hurry-Up’ Ronald Suelmann blijft bij Hurry-Up

Jms hurry-up, Ronald SuelmannZwartemeer –Ā Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen. Beide partijen kwamen gisteren een nieuw verbeterd contract overeen.

De 27-jarige rechteropbouwer twijfelde om langer door te gaan in het eerste herenteam van de Zwartemeerders, omdat zijn baan als accountmanager en het bedrijven van topsport steeds lastiger werd te combineren. Door het nieuwe contract gaat Suelmann minder werken en kan hij zich nog meer richten op ‘zijn’ JMS Hurry-Up. Suelmann maakt sinds zijn 15e onderdeel uit van de selectie. Momenteel is hij bezig aan zijn twaalfde seizoen in de hoofdmacht van JMS Hurry-Up. Suelmann komt uit de jeugdopleiding van de club uit Zwartemeer en groeide uit tot international.

Ook sterkhouder Trainavicius blijft in Zwartemeer

Vaidas Trainavicius blijft, ondanks buitenlandse interesse, volgend seizoen handballen bij JMS Hurry-Up. De 28-jarige Litouwer heeft een doorlopend contract bij de BENE-League deelnemer uit Zwartemeer. De topsportcommissie is druk bezig met de selectie voor het volgende seizoen en verwacht de komende periode met meer nieuws naar buiten te kunnen treden.

vaidas trainavicius hurry-upBack To Top