EEM Groepenkasten

Moet je van je kleding af? Gooi het in de bak van Turnteam Drenthe

turnteam drenthe kluswijs kledingbak klazienaveen humanaKlazienaveen – Sinds vorig jaar heeft Turnteam Drenthe een container voor oude kleding en schoenen staan bij KlusWijs aan de Pollux in Klazienaveen.

Deze container is neergezet in samenwerking met Humana die zich inzet voor mensen in nood, zowel in Nederland als in het buitenland. KlusWijs stelt daarvoor de ruimte op hun terrein ter beschikking. Alles wat in deze container wordt gedaan gaat naar Humana en een gedeelte van deze opbrengst komt ten goede van Turnteam Drenthe. Dus draag jij Turnteam Drenthe een warm hart toe en wil jij hun op een eenvoudige manier steunen? Moet je van je kleding af, gooi het in de bak en je maakt heel veel mensen blij.

Moet je van je oude kleding af? Gooi het in de bak!

Deze container is overigens niet alleen voor (oude) kleding. Je kunt er ook je oude schoenen en in feite alles van textiel, zoals knuffels, gordijnen, oude handdoeken, theedoeken en dergelijk in kwijt. Let wel, alles wat in de bak wordt gedaan komt ten goede van mensen die het echt nodig hebben. Er mag dus best een klein gaatje of iets dergelijks in zitten, maar geen oude afgeragde lappen.

Nieuwe affiche

Bovenstaande foto is gemaakt door Marjan van der Woude tijdens de officiële opening van KlusWijs. Deze foto wordt straks ook gebruikt op de nieuwe affiche van het Turnteam Drenthe..

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top