EEM Groepenkasten

Monarch Rally start ook dit jaar bij Autobedrijf Van Veggel

monarch, overhandiging, cheque rally, rotaryclubKlazienaveen – De leden van Rotaryclub Emmen Monarch zetten zich herhaaldelijk in om geld bijeen te brengen voor goede doelen en organisaties die een steuntje in de rug verdienen.

De Rotaryclub steunde met de Monarch Rally van vorig jaar de Dreamnight at the Zoo. De start was ook toen bij Autobedrijf Van Veggel. De Dreamnight at the Zoo is een bijzonder avondevenement dat georganiseerd word door het Dierenpark Emmen.

Goed doel

Dit jaar richt de Rotaryclub zich met de opbrengsten van de Monarch Rally op hospice ’t Huis van Heden in Emmen. Hier is men er voor elkaar en met elkaar, met een lach en een traan. Het hospice, gelegen in de bossen aan de Markeweg in Emmen, biedt plek aan mensen in de terminale fase van hun leven, als zij deze periode niet thuis kunnen of willen doorbrengen. In het hospice staan aandacht en zorg voor de gast centraal.

50 equipes

Het is de bedoeling om op zondag 24 april 2016 met een deelnemersaantal van 50 equipes een mooi bedrag voor het hospice te realiseren. Dit jaar worden er voor het eerst sponsorpakketten aangeboden met als doel, de opbrengsten voor het goede doel nog hoger te laten uitvallen.monarch rally Ook dit jaar vertrekt de rally vanaf Klazienaveen bij Autobedrijf Van Veggel.

Hieronder het programma van 2016:

9:30 uur
Ontvangst met koffie en krentenwegge bij Autobedrijf Van Veggel, aan de Kruizemunt 22 in Klazienaveen.
Uitreiking rallybenodigdheden (rallyschild, reglement, routeboek).

10.00 uur
Opening en een korte centrale toelichting, gevolgd door uitleg over de rally.

10.15 uur
Start eerste equipe.
Halverwege de route genieten we van een heerlijke lunch. De locatie houden we nog even geheim.

16:00 uur
De eerste equipes komen (mits goed gereden) rond deze tijd aan op onze eindlocatie. Ook dit blijft nog even een verrassing.

18:00 uur
We eindigden deze rally met een gezamenlijk buffet en uiteraard de prijsuitreiking.
Uitreiking van de rallytrofee aan de winnaar, een prijs voor de meest originele equipe (dus maak er iets leuks van!) en een aanmoediging/pechprijs.

Wanneer:  zondag 24 april, 9.30 uur
Waar: Start bij autobedrijf Van Veggel Klazienaveen
Aanmelden: via de website van de Monarch Rally

Algemeen


Back To Top