EEM Groepenkasten

Moonlight Presentation Shopping in een geheel nieuw jasje

moonlight presentation shopping klazienaveen 2016Klazienaveen – Aanstaande zaterdagavond is weer de jaarlijkse Moonlight Presentation Shopping. Dit keer echter in een geheel nieuw jasje!

Kindershow om 18.30 uur

Om te beginnen is er dit jaar speciaal voor kinderen om 18.30 een korte kindershow, zo hoeven zij niets van dit spektakel te missen! De winkels zijn deze avond geopend tot 21.00 uur. Naast de vele winkels die deze avond geopend zijn, vind je door het centrum heen een sfeervolle presentatiemarkt, waarbij de winkeliers al hun nieuwe collecties laten zien en fijne koopjes voor je hebben.

Horecaplein

Midden in het centrum is weer de lokale horeca te vinden. Die staan voor je klaar met de verkoop van een hapje en drankje. De gehele avond is het centrum van Klazienaveen sfeervol aangekleed.

Lees ook: Foto’s/Video’s Moonlight Presentation Shopping – Flames of Water

Lees ook: Moonlight Presentation Shopping wederom daverend succes

Flames of Water

Deze avond wordt na 21.00 uur afgesloten met de spectaculaire muziek, water en licht show ‘Flames of Water’. Nu met nog meer spektakel, beter geluid en meer show! Bovendien is er een echte vuuract! Dat wil je niet missen!

In voorgaande jaren kwamen er rond de 6.000 mensen op dit spektakel met fonteinen tot zo’n 50 meter hoog af. Ook dit jaar wordt de Van Echtenstraat en het plein voor Bruna en De Witte Olifant afgesloten zodat nog meer mensen kunnen komen genieten van deze show.

Syb van der Ploeg

Update: Verrassing! Ook zanger Syb van der Ploeg is zaterdag aanwezig tijdens de Moonlight Presentation Shopping! Dit wil je zeker niet missen!

Moonlight Presentation Shopping Klazienaveen 2017

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top