EEM Groepenkasten

Moonlight Presentation Shopping wederom daverend succes

moonlight presentation shopping klazienaveen 2016Klazienaveen РDe Moonlight Presentation Shopping van gisteren (zaterdag, red.) in het centrum van Klazienaveen was wederom een daverend succes, met de fonteinen-, water-, licht- en muziekshow, de markt, livemuziek en het horecaplein.

Vele duizenden bezoekers hebben gisteren, zowel overdag maar vooral ’s avonds, de weg naar het centrum van Klazienaveen weten te vinden. Eventjes, zo rond 20.45 uur, leek het weer nog roet in het eten te gooien toen het een klein beetje begon te regenen, maar dat was gelukkig niet veel en direct weer over.

Moonlight Presentation Shopping

Vanaf 18.00 uur was er veel te doen in het centrum. Diverse winkeliers hadden voor hun winkel een kraampje ingericht met spulletjes, maar vooral ook met diverse lekkernijen die geproefd konden worden. Op het horecaplein konden bezoeker genieten van diverse lekkernijen en drinken. Er was zelfs een heus danspaar die diverse demonstratie gaf.

Klapper op vuurpijl was natuurlijk de grote fonteinenshow met licht en muziek. Exact om 22.05 uur begon het spektakel met water, licht en muziek. Om 22.30 uur was het afgelopen, maar toen bleek er nog een kleine nagift in het vat te zitten en konden de bezoekers nog even genieten van een extra show.

Heb jij ook foto’s of filmpjes?

Heb jij mooie foto’s of filmpjes gemaakt? Stuur ze naar redactie@klazienaveen24.nl of deel ze via PB op Facebook. Wij maken er dan een mooie collectie van! Alvast bedankt.

moonlight presentation shopping klazienaveen 2016

(Foto’s: Henk Lambers)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top