EEM Groepenkasten

Morgen (12 november) Theehuis Oosterbosrun

Theehuis Oosterbosrun 2017 Groene Trambrug Loopgroep KlazienaveenKlazienaveen – Morgen, zondag 12 november, is weer de jaarlijkse Theehuis Oosterbosrun, georganiseerd door Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen.

Het Theehuis Oosterbosrun is een jaarlijks terugkerend hardloopevenement in het Oosterbos in Klazienaveen. Het evenement staat bekend om zijn gezelligheid en het is bovendien een leuk en uitdagend parcours.

Verschillende categorieën

De afstanden zijn dit jaar wederom 5 en 10 kilometer. Er zijn verschillende categorieën. Nieuw dit jaar is de Veteranencategorie voor de helden van 45+. Starttijd voor beide afstanden is 10:30 uur. Iedere deelnemer wordt verzocht een half uur vóór het startschot aanwezig te zijn.

De start en de finish is zoals gebruikelijk bij het Theehuis “De Groene Trambrug” aan de Meester Ovingstraat 87 nabij de Koppelsluis in Klazienaveen.

Voorinschrijving gesloten

De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Wil je toch nog meedoen? Geen probleem. Voorafgaande aan de wedstrijd kun je je ook nog gewoon aanmelden. De inschrijfkosten zijn € 8,00 p/p.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Loopgroep Klazienaveen of op de website www.loopgroepnoordnederland.nl.

Graag tot 12 november!! Ook toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom!

Theehuis Oosterbosrun 2017 Groene Trambrug Loopgroep Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top