EEM Groepenkasten

Morgen 2e editie Lentemarkt in Klazienaveen

Lentemarkt Klazienaveen 2016 headerKlazienaveen – Morgen, zaterdag 19 maart 2016 van 11.00 tot 17.00 uur, is de 2e editie van de Lentemarkt met veel beleving en sfeer in Klazienaveen.

Deze lentemarkt wordt gehouden in het centrum van Klazienaveen op het gedeelte tussen de Boni en het grote plein naast de Wibra. Vorig jaar is gebleken dat de eerste lentemarkt een prima insteek was, mede omdat het de eerste bijzondere markt van het jaar in Klazienaveen was. Geslaagd kijken de ondernemers terug op deze relatief kleine, maar heel gezellige markt met veel doe dingetjes, veel te doen voor kinderen en een perfecte manier om de lente vrolijk toe te juichen.

Gezellige voorjaarsmarkt

De lentemarkt belooft ook dit jaar weer een hele gezellige voorjaarsmarkt te worden, een markt waar veel te beleven is, van lifestyle tot bakker en van bloemist tot slager, maar bijvoorbeeld ook paasstukjes die via de kerken en verenigingen aan de man gebracht worden.

De opzet van de lentemarkt is een leuke, compact en gezellige markt met diverse activiteiten, waarbij je ook nog eens verschillende prijsjes kunt winnen met je eigen schilderkunstwerken, voor groot en klein.

De bakker bakt speciaal lentebrood en natuurlijk zijn ook de voorjaarsbloemen volop aanwezig. Een echte lente-doe-markt. Bovendien staat er de nieuwste Fiat 500 die je kunt bewonderen en waarmee je middels een verloting een weekendje gratis rijden kunt winnen.

Ook de paashazen met hun lekkernijen ontbreken natuurlijk niet op deze markt.

Lentemarkt Klazienaveen 2016

Winkelen


Back To Top