EEM Groepenkasten

Morgen 8e Boekenmarkt in centrum van Klazienaveen

Atistiek Klazienaveen boekenmarkt kunstmarkt 21-05-2016Klazienaveen – Morgen, zaterdag 20 mei 2017, is vindt alweer voor het 8e jaar op rij de Boekenmarkt in het centrum van Klazienaveen plaats. Ongeveer 50 standhouders zullen die dag hun boeken over allerlei onderwerpen op hun kramen aanbieden.

Veel standhouders hebben als specialisatie regionale uitgaven, die via de reguliere boekhandel niet meer verkrijgbaar zijn. Bijzonder van deze markt is ook dat cultuur en oude ambachten dit jaar aanwezig zullen zijn onder de vlag van Artistiek Klazienaveen.

Lees ook: Boeken, Cultuur en Oude Ambachten Markt Klazienaveen op 20 mei

Oude ambachten en Kruudmoes

Weleens een tingieter of papierschepper aan het werk gezien? Kom dan vooral langs en bewonder deze of een van de ander ambachtslieden. Natuurlijk is vaste deelnemer aan Artistiek Klazienaveen Toneelvereniging Kruudmoes ook weer aanwezig om de bezoeker te verrassen en te laten lachen. Ook Stichting Historisch Klazienaveen is op de markt aanwezig. Zij promoten onder andere de Historische busreis over voormalige tramlijn Coevorden – Ter-Apel op 11 juni aanstaande.

De markt begint rond 11 uur en duurt tot 17.00 uur.Back To Top