EEM Groepenkasten

Motor Toer Club De Hondsrug overhandigt cheque aan dagbestedingsgroep de Spil

mtc de hondsrug klazienaveen de spil motor toer clubKlazienaveen – Motor Tour Club De Hondsrug haalt jaarlijks met hun toerrit sponsorgeld op voor een goed doel. Dit jaar is hun goed doel de Dagbestedingsgroep De Spil in Klazienaveen.

De toertocht van dit jaar was op zaterdag 10 september. Maar liefst 47 motoren stonden er aan de start. De motorrijders en hun passagiers legden € 470,00 in. Twee rijders deden een extra gift van in totaal € 50,00. MTC De Hondsrug doet daar nog eens € 80,00 bij zodat Dagbestedingsgroep De Spil in Klazienaveen maar liefst € 600,00 tegemoet kan zien.

Lees ook: MTC De Hondsrug steunt De Trans

Extra leuke activiteiten

Dagbestedingsgroep De Spil van Stichting de Trans is een dagbestedingsgroep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Met deze gift kan de dagbestedingsgroep extra leuke activiteiten organiseren, zoals bijvoorbeeld een dagje uit.

De Open Toerrit startte en eindigde zoals ook in de voorgaande jaren bij Motorhuis Bakker in Nieuw-Weerdinge. Motorhuis Bakker toonde zich wederom een goed gastheer door voor koffie en thee met cake te zorgen.

Overhandiging op 30 oktober

Na de snertrit op zondag 30 oktober wordt de opbrengst van de Open Toerrit overhandigd aan De Spil. De snertrit zal rond 14.00 uur eindigen bij het gebouw van de dagbesteding aan de Langestraat 160 in Klazienaveen. Aansluitend zal de cheque worden overhandigd door enkele leden van de MTC aan enkele cliënten van De Spil.

(Foto: website MTC De Hondsrug)

Algemeen


Back To Top