EEM Groepenkasten

MultiMerkDealer Lanting aan de Mizar in Klazienaveen

multimerkdealer lanting autobedrijf garage remon lanting 1Klazienaveen – “De appel valt niet ver van de boom”, een leuke gezegde die ook in de praktijk vaak waar blijkt te zijn. Nadat hij jarenlang het goede voorbeeld heeft gehad van vader Erik is zoon Remon Lanting met een eigen bedrijf begonnen aan de Mizar 16 in Klazienaveen (achter de Praxis): MultiMerkDealer Lanting Reparatie & Onderhoud.

Reparaties, onderhoud, APK

Remon heeft al meer dan 4 jaar voor zijn vader gewerkt bij MultiMerkDealer Lanting aan de Brugstraat 153 in Klazienaveen en heeft dus al de nodige ervaring op gedaan en is zelf gecertificeerd APK-keurmeester. Hiermee is Remon na opa Jan en vader Erik alweer de 3e generatie Lanting met een eigen autobedrijf.

Iedereen kan bij MultiMerkDealer Lanting Reparatie & Onderhoud terecht voor alle reparaties, onderhoud en natuurlijk APK keuringen voor ieder merk. Zij werken met dezelfde service en zelfde condities als het oude bedrijf.

multimerkdealer lanting autobedrijf garage remon lanting 2

De afgelopen tijd is er met man en macht gewerkt om het nieuwe pand (oude pand van Lanting Reizen) klaar te krijgen en het resultaat mag er wezen. Sinds enkele weken is het nieuwe bedrijf al operationeel.

MultiMerkDealer Lanting Reparaties & Onderhoud

Remon Lanting
Mizar 16
7891 VE Klazienaveen
Tel 0591 – 312220
E-mail: r.lanting@autolanting.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top