EEM Groepenkasten

Museum Collectie Brands presenteert Verhalen en Liedjes over Drenthe

museum collectie brands nieuw-dordrechtNieuw-Dordrecht – Na het succes van de eerste editie van de ‘Liedtiesmiddag’ organiseert Museum Collectie Brands nu een tweede editie. Wederom zullen Jans Polling en Isa Zwart het programma verzorgen. De ‘Liedtiesmiddag’ wordt gehouden op zondag 23 september 2018 vanaf 14:00 uur in het Museumcafé.

Gevestigde namen

Jans Polling is sinds jaren een gevestigde naam in het Drentse Radioland. Behalve radiomaker is hij ook schrijver, zanger en een begenadigd verhalenverteller. Een man van vele talenten dus die met gemak een saaie zondagmiddag omtovert tot een vermakelijke middag. Isa Zwart zal enkele liedjes ten gehore brengen waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Natuurlijk ook haar prijswinnende lied ‘Mamme See’ waarmee ze in 2017 het Drèents Liedtiesfestival won. Sindsdien gaat het hard met haar carrière en we zijn dan ook blij dat zij een plekje in haar agenda heeft gevonden om bij ons op te komen treden.

Aanmelden

Voor deze activiteit dient u zich aan te melden door te mailen naar: activiteitmcb@gmail.com. Uw aanmelding is voltooid wanneer u van ons een bevestigingsmail hebt ontvangen. Beschikt u niet over internet, dan kunt u tijdens openingstijden bellen naar (0591) 39 34 00. De entreeprijs bedraagt € 7,50 per persoon. U kunt op de dag zelf bij de receptie betalen.

Gezien de enorme populariteit van de vorige keer is het aan te raden zo snel mogelijk te reserveren, want hier geldt: vol = echt vol!

Museum Collectie Brands

Herenstreek 11
7885 AT Nieuw-Dordrecht
Telefoon: (0591) 39 34 00
Website: www.collectie-brands.nl
Reserveren: activiteitmcb@gmail.com
E-mail algemeen: info@collectie-brands.nl
Facebook: Collectie-Brands

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top