EEM Groepenkasten

Museumdiner “Oma Serveert” bij Museum Collectie Brands

museumdiner, oma serveertNieuw Dordrecht – In museum Collectie Brands is iedere eerste woensdag van de maand een museumdiner, 6 januari en 3 februari waren de eerste uit de rij in het teken van Werkman die georganiseerd werden. Het eerstvolgende museumdiner dat in het teken van Werkman staat is op woensdag 2 maart aanstaande.

“Oma Serveert”

Iedere eerste woensdag van de maand wordt in Museum Collectie Brands door chef-kok Léon Stam van “Oma Serveert” een 100% biologisch 3-gangen verrassingsmuseumdiner geserveerd, op woensdag 2 maart is dus het laatste in het teken van Werkman.museumdiner, oma serveertmuseumdiner, oma serveertTijdens het museumdiner, tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht, is er een rondleiding langs de Werkman-expositie. Ook vindt er een lezing, presentatie of filmvertoning plaats wat betrekking heeft op de Werkman-expositie.

Lees ook: Werkman en de Chassistische legendes

Lees ook: Opening van de Werkman-expositie

Kookschriften

museumdiner, oma serveertHet museumdiner bestaat uit gerechten gebaseerd op de kookschriften van ‘oma Brenda’ uit 1930. Hierdoor passen de gerechten uitstekend bij de sfeer en uitstraling van het Museum Collectie Brands tijdens een speciale expositie.museumdiner, oma serveertmuseumdiner, oma serveert

Deelnemers

Dit unieke museumdiner is beperkt in het aantal deelnemers, maximaal 32 personen. Opgave voor het museumdiner is dan ook noodzakelijk en kan via email of per telefoon. Let wel, vol = vol! De deelnameprijs is € 29,50 en dat is inclusief toegang tot het museum met speciale rondleiding, lezing, presentatie, filmvertoning en water en wijn.

Wanneer: woensdag 2 maart
Waar: Museum Collectie Brands, Herenstreek 11, 7885 AT,  Nieuw Dordrecht
Email: info@collectie-brands.nl
Website: http://www.collectie-brands.nl/
Telefoon: 0591 – 39 34 00

Diner organisatie en uitvoering: “Oma Serveert”

Email: info@vleesvandewoestegrond.nl
Website: www.vleesvandewoestegrond.nl
Telefoon Léon Stam: 06 – 11 72 72 33Back To Top