EEM Groepenkasten

Muziekschool Hidding bestaat 25 jaar

muziekschool hidding klazienaveenKlazienaveen – Muziekschool Hidding bestaat deze maand 25 jaar en dat willen ze natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 16 september wordt dit uitgebreid gevierd met leerlingen, oud-leerlingen en ouders/verzorgers.

Hoe het allemaal begon

Erik en Andrea Hidding begonnen in 1993 met hun muziekschool in hun huis aan de Voeghoutenstraat. Binnen enkele jaren was Muziekschool Hidding een begrip in heel Zuidoost-Drenthe en zelfs ver daarbuiten. Na enkele jaren zijn ze verhuisd naar de Mercuriusbaan. Nu zit de unieke, professionele en zeer hoog aangeschreven muziekschool alweer 18 jaar aan de huidige locatie, de Doorndistel 37 op het industrieterrein in Klazienaveen. Sinds 2011 is de muziekschool uitgebreid met een heuse muziekwinkel met een uitgebreid scala aan muziekinstrumenten en toebehoren.

Lees ook: Cody Hidding naar ‘beste festival van Europa’

Van muziekinstrument en zang tot DJ Producer

Zo’n 10 vakbekwame, gekwalificeerde muziek- en zangleraren zorgen voor de maandelijks 1.000 lessen die zowel overdag als ’s avonds plaatsvinden in de muziekschool. Er wordt lesgegeven in onder andere keyboard, gitaar, drums, accordeon, piano, dwarsfluit en natuurlijk ook zang. Tegenwoordig wordt ook lesgegeven in de enorm populaire DJ Producer.

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veen code-e

Code-E

Ook zoon Cody is nauw betrokken bij het familiebedrijf. Ook hij heeft de kneepjes van het vak geleerd in de muziekschool en treedt tegenwoordig wereldwijd op als DJ Code-E.

Jubileumfeest

Aanstaande zondag 16 september vanaf 14.00 uur vindt het grote feest plaats voor genodigden. Op 2 podia rondom de muziekschool treden onder andere op: Code-E, Band Straque, DJ Peter Schwieters, Zanger Erik van Klinken, een lerarenband en een leerlingenband.

Genodigden

Alle leerlingen, leraren, oud-leerlingen, oud-leraren, ouders en verzorgers zijn van harte welkom op zondag 16 september aanstaande vanaf 14.00 uur op het jubileumfeest.

Muziekschool Hidding

Doorndistel 37
7891 WV Klazienaveen
Telefoon: (0591) 31 79 17
Website: www.muziekhuishidding.nl
E-mail: info@muziekhuishidding.nl
Facebook: Muziekschool Hidding

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top