EEM Groepenkasten

Mystery Shopper doet zijn ronde in Klazienaveen

mystery-shopperKlazienaveen – Het zijn weer de De Knotsgekke Winkelweken in Klazienaveen en daar hoort natuurlijk ook de Mystery Shopper bij!

Wie De Mystery Shopper is, of hoe hij of zij eruit ziet is onbekend, ook voor de deelnemende winkeliers. De Mystery Shopper volgt gedurende de gehele week stiekem een geplande aankoop bij een willekeurige winkelier en van een willekeurige klant en met het betaalmoment neemt de Mystery Shopper de betaling over! Vandaag is er bovendien wederom de traditionele Pompoenenmarkt in het centrum van Klazienaveen.

Hoofdprijs

Gedurende de gehele week zijn er veel aanbiedingen en acties door de lokale winkeliers, waarbij je bij iedere besteding meedoet aan de verloting van meer dan 100 prijzen, met als hoofdprijs een cadeaubon met een waarde van maar liefst € 300,00! De Knotsgekke Winkelweek van Klazienaveen begint vandaag, zaterdag 15 oktober, en zal duren tot en met volgende week zaterdag 22 oktober.

Spectaculaire afsluiting

Op zaterdagavond 22 oktober is dan de geplande spectaculaire afsluiting met Moonlight Presentation Shopping met aansluitend Live muziekoptredens tot 0.00 uur op het Horecaplein in het centrum. Klazienaveen, daar moet je heen!

Lees ook: Klazienaveen pakt uit met Moonlight Presentation Shopping op 22 oktober

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top