EEM Groepenkasten

Nacht van de Nacht in het Smalspoor Museum

industrieel smalspoor museum erica nacht van de nachtErica – Het Industrieel Smalspoor Museum in Erica houdt op zaterdag 27 oktober 2018 een ‘Nacht van de Nacht’, met een nachtelijke treinrit en een nachtwandeling.

Het spoor werd vroeger gebruikt voor de turftransport en ligt in het mooie Griendtsveennatuurgebied. In dit natuurgebied wordt ook de wandeling, die wat langer en pittiger zal zijn dan vorig jaar, gehouden.

Lees ook: Griezelen op het Smalspoor

Vooraf aanmelden verplicht

De activiteit is niet geschikt voor kinderen jonger dan 13 jaar. Vooraf aanmelden is verplicht en dat kan zowel telefonisch (06 – 11 11 11 88) als via e-mail (info@smalspoorcentrum.nl). De kosten voor deze bijzondere avond zijn € 7,50 per persoon.

Nachtelijke treinrit en wandeling

Vanaf 20:00 uur verzamelen we in het museumgebouw. Om 21:00 uur vertrekken we voor een rit met de smalspoortrein. Halverwege stoppen we en maken dan een nachtwandeling van ongeveer een uur door het natuurgebied van het museum en om de plas van Griendtsveen. Vervolgens brengt de trein ons weer terug over de rest van het tracé naar het museumgebouw. Rond 23:00 uur zal de avond ongeveer afgelopen zijn.

Honden zijn niet toegestaan.

Industrieel Smalspoor Museum

Griendtsveenstraat 140
7887 TK Erica
Telefoon: 0591 30 30 61
Website: www.smalspoorcentrum.nl
Facebook: www.facebook.com/smalspoorcentrum

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top