EEM Groepenkasten

Nachttreinrit tijdens Nacht van de Nacht in het Amsterdamsche Veld

industrieel smalspoor museum erica nacht van de nachtErica – Het Industrieel Smalspoormuseum in Erica organiseert in het kader van Nacht van de Nacht, zaterdag 28 oktober, een nachtelijke treinrit met een wandeling om de Griendtsveenplas in het aangrenzende natuurgebied.

Nachttrein

Deelnemers worden vanaf 20.00 uur in het museumgebouw verwacht. Om 21.00 uur vertrekt de nachttrein, die de deelnemers in het donker naar het natuurgebied brengt. Onder begeleiding van de rondleiders en vrijwilligers van het museum wordt in het donker een wandeling van een klein uur gemaakt om de Griendtsveenplas. Zaklantaarns en andere vormen van verlichting zijn niet toegestaan.

Na afloop van de wandeling brengt de trein de deelnemers over het verdere spoortracé terug naar het museumgebouw. Daar wordt nog een kop erwtensoep aangeboden. Rond 23.00 uur zal deze tocht in het duister afgelopen zijn.

Aanmelden

Deze activiteit is niet geschikt voor kinderen en honden kunnen ook niet worden meegenomen. Vooraf aanmelden is nodig, dit kan zowel telefonisch op 06 – 11 11 11 88 als via info@smalspoorcentrum.nl.

De kosten voor deze bijzondere avond bedragen €7,50 per persoon.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.smalspoorcentrum.nl.

(Afbeelding: archief smalspoormuseum.nl)

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top