EEM Groepenkasten

Natte inhaal 25e avondfietsvierdaagse met De Roeglanders

25e avondfietsvierdaagseKlazienaveen – Gisterenavond was alweer de 4e (en laatste) avond van de 25e avondfietsvierdaagse van de gezamenlijke buurtverenigingen.

Er deden dit jaar maar liefst 140 fiets-liefhebbers mee. De afstanden waren prima te doen en de deelnemers zagen weer veel mooie locaties in de omgeving van Klazienaveen. Bij inhaal bij het buurtgebouw ‘Ons Belang’ werd een enkeling door vader en dochter met bloemen ontvangen.

Droog

Vrijwel alle avonden verliepen droog en zonder zware regenval, totdat gisteravond de weergoden zich duidelijk aanwezig melden.25e avondfietsvierdaagse Tegen het eind van de route, op het moment dat de eerste deelnemers zich bij de laatste stempelpost in buurthuis Ons Belang meldden, kwam de eerste stortbui over de fietsers heen.25e avondfietsvierdaagse Nadat de zaal echter nog maar half bezet was en de aanwezigen hun laatste stempeltje en de speciale medaille voor de deelname van dit jaar (het 25e jaar) opgehaald hadden, barstte het noodweer echt los. De iets later gearriveerden kregen dan ook de volle laag en dat is ook goed te zien aan de natte handen en stempelkaart.25e avondfietsvierdaagse25e avondfietsvierdaagseDe iets later gearriveerde deelnemers kregen dus als extraatje een uitgebreid nat pak. Iemand van de stempelpost vroeg voor de grap aan een deelneemster: ‘uit welke sloot hebben ze jou gehaald?’. 25e avondfietsvierdaagse Maar plezier hadden ze er allemaal in en het vrijwillige optreden van mannenkoor ‘De Roeglanders’ maakte de avond helemaal gezellig en compleet. Al met al kunnen de gezamenlijk buurtverenigingen terugkijken op een geslaagd jubileum avondfietsvierdaagse.25e avondfietsvierdaagse25e avondfietsvierdaagse25e avondfietsvierdaagse25e avondfietsvierdaagse25e avondfietsvierdaagse

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top