EEM Groepenkasten

Netwerkevent voor ondernemers in Emmen en omgeving

atlas theater ingang wildlands emmenRegio –  Na het succes van vorig jaar vindt er dit jaar weer een gloednieuwe editie van De Netwerkvloer plaats. In het Atlas Theater in Emmen komen ondernemers samen om kennis te maken en zich met elkaar te verbinden. Op 26 juni 2018 kunnen ondernemers nieuwe ontmoetingen aan gaan, ideeën opdoen, hun netwerk vergroten en bestaande zakenrelaties ontvangen.

Wat kunnen ondernemers verwachten

Daar waar de achtbaan Tweestryd letterlijk voor nogal wat tweestrijd zorgde, gaat De Netwerkvloer juist voor eenheid. Nieuwe contacten kunnen nieuwe klanten worden en dat is precies waar De Netwerkvloer voor staat. Succes begint bij nieuwe ontmoetingen in een leuke en ontspannen sfeer. Het Event vindt plaatst op dinsdag 26 juni in het Atlas Theater in Emmen.

Netwerken tussen de dieren

Exposanten die deelnemen aan het netwerkevent zullen ook dierentuin Wildlands in gaan. Tevens zal er voor de exposanten ook een lunch in Wildlands zijn. Er zijn nog enkele plaatsen vrij voor exposanten.

Voor bezoekers

Ondernemers en bedrijven die het event willen bezoeken zijn van harte welkom. De deuren van het Atlas theater gaan 13:30u open. Ondernemers uit Emmen én de regio zijn aanwezig om elkaar te leren kennen en te versterken. Bezoekers kunnen ook deelnemen aan speeddate sessies waar ze in korte tijd meerdere ondernemers leren kennen. Het Event duurt tot 17:30u. Voor de exposanten zal er nadien een bijeenkomst met diner zijn. Toegang tot het Event is gratis.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top