EEM Groepenkasten

Nieuw dieet verovert Nederland

vitadis dieetDe zomer staat voor de deur en als je nog snel even wat wilt afvallen dan is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste dieet rage. Nederland wordt momenteel veroverd door een nieuw eiwitdieet genaamd Vitadis. Hieronder lees je wat dit dieet precies inhoud en waarom het zo populair is. Het Vitadis Slanker Leven Plan is de officiële benaming van een nieuw eiwitdieet dat in 2013 geïntroduceerd is en waar op dit moment enorm veel vraag naar is. Volgens informatie vanuit Vitadis zijn ruim 15.000 Nederlanders al succesvol afgevallen met dit dieet en dit aantal groeit met de dag.

Wat houdt het Vitadis dieet precies in?

Vitadis is een eiwitdieet. Dit betekent dat je minder koolhydraten en meer eiwitten gaat eten. Het probleem bij veel mensen die te dik zijn zit in het feit dat ze te veel koolhydraten eten. Het Vitadis Slanker Leven Plan bestaat uit een enorm assortiment aan gezonde eiwitrijke producten waarmee je snel en gezond weer slank wordt. Het dieet is gericht op een lifestyle verandering zodat het afslankeffect blijvend is. Je kunt kiezen uit drie pakketten (fase 1, fase 2 en probeerbox) waarvan fase 1 pakket het meest compleet is. Je ontvangt niet alleen shakes en repen maar een compleet dagassortiment.

Waarom is het zo populair?

Mensen die het dieet hebben gevolgd zijn enorm enthousiast en noemen diverse voordelen. Een greep uit de meest genoemde voordelen:

  • Geen honger gevoel tijdens het dieet
  • Tot wel 6 kilo gewichtsverlies per week
  • Enorme variatie aan producten (80 stuks variaties)
  • Gratis producten bijgeleverd (receptenboek, L-Carnitine)
  • Makkelijk vol te houden
  • ’s Avonds gewoon eten
  • Sporten hoeft niet persé
  • Gezond dieet
  • Gericht op verandering van je eetgewoonten.

Als enige nadeel wordt genoemd dat het dieet prijzig is.

Naast de voeding krijg je diverse extra’s die gericht zijn op het definitief veranderen van je eetgewoonten. Denk hierbij aan een online account waarin je voortgang kan meten, eetmomenten kunt registreren en analyseren. Verder vind je er gratis recepten gidsen, sportoefeningen (als je dit leuk vindt), informatie over het dieet, een chat optie met een deskundige afslankcoach en een speciale Vitadis App. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met Vitadis mocht je ergens problemen mee hebben.

Waar kan ik het dieet bestellen?

Waar je goed op moet letten is dat Vitadis normaliter een erg duur dieet is. Er zijn websites die een tijdelijke kortingsactie hebben lopen waarmee je 60% korting krijgt op de adviesprijs. Een van de websites die het dieet met korting aanbiedt is www.goedkoopsnelafvallen.nl. De gebruikers hebben het Vitadis dieet als beste eiwitdieet beoordeeld met uitmuntende scores. Overigens is goedkoopsnelafvallen.nl niet de enige website waar het dieet hoge scores heeft, diverse anderen autoritaire websites op het gebied van afvallen laten uitmuntende scores zien.Back To Top