EEM Groepenkasten

Nieuw elan bij Bedrocks

Bedrocks, junioren 1, honkbal

Bedrocks Junioren 1

Emmen – De honkbalaccommodatie aan de Meerdijk is met steun van Rabobank, gemeente en andere sponsoren maar vooral ook door inzet van vrijwilligers klaar voor een nieuw honkbalseizoen. Zo werd er onder andere een nieuwe slagtunnel geplaatst.

Scorebord

Bedrocks start dit seizoen met nieuw elan. Een aantal puntjes moeten nog wel op de i. Zo is het financieel nog niet mogelijk het scorebord weer werkbaar te krijgen. Dat is jammer want teams uit de Randstad met bekende namen als DDS, Kinheim en Amsterdam Pirates zullen dit jaar Emmen bezoeken omdat de junioren 1 in de een-na-hoogste honkbalklasse zullen spelen. En hoewel een mooie sponsorkans is er nog geen sponsor gevonden.

Jeugdtoernooi

Dit weekend echter was van die zorgen niets te merken. Het gehele terrein was het domein van circa 150 jeugdige honkballers en Bee-ballers. In de lentezon was het goed spelen op het pre-season toernooi. Honkbal is een echte familiesport en een jeugdtoernooi is een dagje uit waarbij iedereen samen de sfeer maakt en waarbij bijvoorbeeld Bedrocks aspiranten catcher Hugo Hoezen net zo makkelijk en zeer verdienstelijk een wedstrijd voor Caribe achter de plaat ging zitten.

Bedrocks_Junioren 2 2016

Bedrocks Junioren 2

Aspirant Jeroen Koopman, voor het eerst op de heuvel voor Bedrocks junioren 2, zette een uitstekend debuut neer. Het toernooi waar ook de Emmer Beeballers en Aspiranten mee speelden, verliep dankzij het slagvaardig optreden door tal van vrijwilligers probleemloos.

Winnaars in de verschillende categorieën

Beeball: Caribe Groningen
Pupillen: Tex Town Tigers Enschede
Aspiranten: The Blokes Veendam
Junioren: Tex Town Tigers Enschede

De wedstrijden waren een mooie opmaat voor de competitiestart het komende weekend, waarin de Emmer honkbalclub met een heren, twee junioren, aspiranten, pupillen, beeball en een recreantenteam zal deelnemen. Programma Meerdijk zaterdag 9 april: 11.00uur  Aspiranten – Knights, 14.30 uur Junioren 1 – Amsterdam Pirates

Jubileum

Eind mei zal Bedrocks het 35 jarig jubileum vieren met een toernooi voor leden en oud-leden.

Sport


Back To Top